söndag 4 augusti 2013

Hittat karm och dörr.....

... som kan passa till verandan tror jag. Idag när det var så varmt låg jag på kökssoffan på verandan och funderade. Kom på att det finns en massa gamla dörrar lite här och där i husen som kanske skulle kunna anpassas så att jag får en dörr till glasverandan.
Det är ju ofta så om man får fundera ett tag så kommer man till slut på en lösning. Sagt och gjort. På övervåningen till uthuset står ett antal gamla dörrar som är nedplockade och en lös karm. Den är lite mindre än öppningen på verandan men inte mer än att det borde gå att fixa. Och då måste det ju finnas en dörr som passar till också. Men ingen av de gamla dörrarna som stod där passar - konstigt. Men till slut hittade jag dörren på övervåningen i skolan där jag håller på att renovera fönster. Men den står bakom en massa bråte som inte går att flytta på förrän jag får hjälp. Men jag kom i alla fall åt att mäta och måtten stämmer! Jag tror att det är en av dörrarna som tidigare gick in till någon av de två skolsalarna. Och jag fick särbon med på projektet - så nu har jag börjat slipa och ta bort spikar på den gamla karmen.
Kanske jag slipper få snö på verandan i vinter i alla fall!
Fortsättning följer...

1 kommentar:

  1. Ja, vad kul att du hittade något hemma! Själva hittade vi en vacker pardörr på Blocket...som inte var direkt billig...men den är på plats nu och vi är hur nöjda som helst. Önskar dig lycka till med att få in den innan snön kommer!

    SvaraRadera