tisdag 14 maj 2013

Vill ni rösta på min blogg?

Det kom ett mejl om jag ville vara med i tävlingen Årets byggblogg. Sånt är naturligtvis smickrande! Och så kan man vinna ett presentkort på 25 000 kronor på Bauhaus som arrangerar tävlingen. Om ni går in på länken i högerspalten kan ni se alla 38 bloggar som deltar i tävlingen - och ni ska naturligtvis välja den som ni tycker är bäst.
Jag tittade i mitt bloggarkiv för att välja ut en av alla bilder jag använt och den jag fastnade för är väldigt speciell för mig - ni som följt bloggen vet varför. Annars är det bara att leta bland inläggen, jag har inte bloggat så länge så det går ganska snabbt att hitta rätt inlägg.

6 kommentarer:

 1. Jag lägger min röst så gärna på din blogg, Birgitta! Vad spännande att få chansen till mer byggpengar, sånt behövs ju alltid :)

  Och visst förstår vi varför du valde just den bilden.

  SvaraRadera
 2. Jeg har stemt på deg og ønsker lykke til i konkurransen! Du har en veldig inspirerende blogg for oss som holder på med å renovere gamle hus. Du skriver så godt og beskrivende om hus, utvikling og ikke minst om livet med alle dets fasetter. Jeg er stadig innom og leser. Store klemmer fra Hilde

  SvaraRadera
 3. Tack Judith och Hilde! Det är såna kommentarer som gör det så roligt att blogga. Kram till er båda!

  SvaraRadera
 4. Vad spännande Birgitta! :) Jag håller tummarna stenhårt och önskar dig lycka till. :)

  Ha en fin torsdag!♥

  Kram Lotta

  SvaraRadera
 5. Hur hittar man länken till röstningen? Ser den inte.
  (Länka gärna direkt till din blogg i omröstningen.)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Viola!
   Det är så att jag har tagit bort länken till röstningen eftersom Bauhaus gjort om tävlingen så att juryn bedömer samtliga bloggar. Se nästa inlägg "Tack ni som röstat". Bästa hälsningar Birgitta

   Radera